Subscribe to our free newsletter and enjoy
the gifts that Mabel has chosen for you
AFFILIATES
MEMBER LOGIN
BLOG
HOME
LIVE EVENTS
0

Shopping Cart
(clear cart)

 • Научете да Работите со Законите на Универзумот


  Внимание: За луѓето што сакаат да привлечат богатство, среќа, мир и живот од своите соништа ...

  Дали сте под стрес?

  Имате предизвици во својотот живот што не можете да ги надминете?

  Сакате животот да не ви е толку мачен?

  Хо'опонопоно е за тоа како да бидете во мир, без разлика што се случува околу вас.

  Почитуван пријателе,

  Веројатно ви е позната моќта на Хо'опонопоно. Или можеби некој ве советувал да практикувате Хо'опонопоно.

  Но, имате прашања околу Хо'опонопоно и барате одговори на нив.

  Јас бев интензивно обучувана од големиот учител по Хо'опонопоно, д-р Ихалеакала Хју Лен, во последните 12 години. Јас им помагам на луѓето како вас да го најдат Најлесниот Начин да се дојде до љубовта, изобилството и среќата со примената на Хо'опонопоно.

  Во Среда на 27 Јануари, 2010 година , одговорив на некои одлични прашања во врска со Хо'опонопоно вклучувајќи:

   • Очекувања - Како можете да живеете без нив?
   • Како да живеете во сегашноста наместо да се грижите за иднината - Вие дури и не знаете дали ќе бидете живи утре!
   • Ги повторувате истите грешки? Универзумот се обидува да ви каже нешто.
   • Важноста на благодарноста и како таа може да ја промени вашата реалност - Бидете благодарни, вие сте слободни и живи.
   • Отфрлањето - Што е скриениот подарок?
   • Како да ги привлечете совршените деловни партнери и клиенти.
   • Финансиски предизвици? Повеќе отпори, повеќе благослови.
   • Вие сте тука за да се спасите само самите себе - Погодете што ќе се случи? Кога ќе го направите тоа, ќе ги спасите и сите други!
   • Како да бидете во мир без разлика на тоа што се случува околу вас - Како да станете глуви и слепи, за да останете во мир.

  Сега, можете да ги слушнете и прочитате моите одговори на овој Хо'опонопоно Подкаст (MP4), и да го прочитате целосниот препис (PDF), двата се подготвени за брз пристап.

  Откријте како токот на животот може да ве однесе на вистинското место во право време со вистинските луѓе.

  Ви посакувам мир над разбирањето,

  -Мабел Кац

  Научете да ВЕРУВАТЕ и да ЧИСТИТЕ со Хо'опонопоно и ќе бидете изненадени од резултатите. Од својата инспирација, Мабел Кац одговара на прашања и ви го покажува Најлесниот Начин да го живеете животот од своите соништа.

  Некои од Сведоштвата на Мабел Кац:

  "Ви благодарам за уште еден убав час. Се почувствував потполно усогласена со вас и можев да осетам како не подучувате од своето срце и душа. Вие сте овде со нас, но сепак многу светлосни години понапред од нас ... подготвени да го пренесете своето знаење со љубов." - Хилда, Лос Анџелес

  "Мабел, продолжи да го правиш ова и понатаму, ми помага да станам подобар човек" - Денис

  "Сакам да ви се заблагодарам за вашата помош на повикот вечерва. Ова искуство ми даде увид дека пропуштив многу искуства во мојот живот, поради изборите што ги направив кога бев помладa. Ми помогнавте да очистам нешто од минатото и да дозволам да влезат некои нови работи во мојот живот. Прекрасно им приоѓате на луѓето.  Ве слушам со задоволство. Се надевам дека еден ден и јас ќе создадам слична топлина во моите комуникации." - Хелен

  "Вие сте навистина извонредни. Ви благодарам за телесеминарите. Редовно ги слушам. Ги користам сите алатки за чистење колку што можам повеќе. Мојата енергија е секогаш на високо ниво. Те сакам." - Хазел

  Вклучува 78 минути аудио репродукција со вметнат превод (MP4) и целосен препис (PDF)

  US $ 45
  Buy it Now
  Related Products
 • Audio

  A Mini Workshop on Peace

  US $ 25

  Would you like to have Peace in your life? In this mini-workshop, learn how to access what we all want and need: PEACE

  Buy it Now More Details
 • Audio

  Ho'oponopono Live Conference with Ihaleakalá & Mabel at the Love and Understanding Institute *

  US $ 24.95

  In this Live conference Mabel shares how to resolve issues & Dr. Ihaleakalá reminds us who we are & addresses our relationship w/ money *(Included in 7 Days with Mabel package)

  Buy it Now More Details
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View