Subscribe to our free newsletter and enjoy
the gifts that Mabel has chosen for you
AFFILIATES
MEMBER LOGIN
BLOG
HOME
LIVE EVENTS
0

Shopping Cart
(clear cart)

 • Отворете го Вашиот Ум во следните 30 денови

  Колку повеќе ќе го отворите вашиот ум ... Толку живот ќе стане полесен.
  Па, се вели ... побарајте и ќе добиете ...

  Многу од студентите бараа видеа на чудните и посебни приказни што ги собрав во текот на годините поминати со д-р Ихалеакала. Приказните за моето лично искуство од практикувањето на Хо'опонопоно, и за време на моите предавања низ целиот свет.

  30 дена за да го ОТВОРИТЕ ВАШИОТ УМ, $ 1 долар дневно, по една приказна секој ден...


  Во текот на 30 денови ги споделувам со вас приказните што го отворија мојот ум. Многу од нив ќе немаат смисла за интелектот. Интелектот никогаш нема да ги разбере, но сетете се на она што го кажа генијалниот Алберт Ајнштајн:

   

  Albert Einstein

  Приказните се чудни и јас го знам тоа. Јас не сум луда. Ги споделувам со вас, бидејќи ова се приказните што го сменија начинот на кој почнав да го перципирам живот и тие буквално го променија и ми го спасија животот. Тие ме направија попонизна. Ме натераа да сфатам дека не знаев толку многу колку што мислев дека знам пред тоа. На овој начин научив да изберам да бидам среќна, наместо да бидам во право.

   

  Deepak Chopra

  Ве повикувам да се отворите за можноста дека:

  • Не сте сами
  • Не сте одделени
  • Постои еден цели универзум надвор што е подготвен да ви помогне
  • Постои еден дел во вас што знае
  • Постои дел во вас кој е секогаш поврзан со Духовната Интелигенција
  • Постои дел во вас кој ги има сите решенија за вашите проблеми

  Животот може да биде лесен. Отворете го умот за можностите.


  Инвестирајте $ 1.00 дневно во следните 30 денови и почнете да привлекувате нови и различни нешта во вашиот живот.

  Ќе добиете по едно видео секој ден!
  Содржи: 30 дигитални видеа


  US$30.00

  Register HERE

  Исто така достапни на шпански и унгарски јазик

   

  Сведочења

  Алоха почитувана Мабел,
  Прво ви благодарам, благодарам, благодарам што ги споделивте со мене и со светот, видеата " Отворете го Вашиот Ум во следните 30 денови " тие се толку неверојатни, моќни и толку полни со Светлината што зрачи од Вас и вашите приказни... вие му овозможивте на сонцето да влезе во мене секој ден. Благодарам, благодарам со целото мое срце. "~ С`е е Сеќавање од Претходните Животи ~ С`е доаѓа во нашите животи за да ни даде Нова Можност". Ви благодарам многу за вашето драгоцено внимание, Мабел. Ние ќе се сретнеме на 19-ти на Вашиот телеклас. Мило ми е што ќе се сретнам со вас. Ти благодарам,Те сакам !! Со многу љубов,

  - Франческа, Италија

  Почитувана Клара:
  Серијата од 30 дена не е првиот ресурс од Мабел преведен на унгарски јазик што го имам и жедно го впивам како што сунѓерот ја впива водата. Исто така книгите – Ти благодарам Клара - што можам да ги прочитам на унгарски јазик. Тие се фантастични, корисни, интересни и ефикасни. Секој пат кога ќе ги разгледам и прочитам, наоѓам нови информации. Секогаш можам да откријам нешто ново. Хо'опонопоно стана дел од мојот живот. Чистам секојдневно и го негувам односот со моето внатрешно дете. Мојот живот многу се промени откако го избрав најлесниот начин. Некои проблеми се решени, за кои не можев да видам било каква можност . Ви благодарам за можноста да чистам секој ден. Ви благодарам што го споделивте методот и можностите со мене и со другите кои сакаат да доживеат бескрајна љубов и внатрешен мир. Благодарам Мабел. Благодарам Клара. Ти благодарам. Те сакам.

  - Иболија Зомбори

  Почитувана Клара:
  Јас сум среќен за програмата од 30 дена. Мило ми е што таа е готова, што е преведена на унгарски и што можам да ја купам. Се обидувам да го гледам видеото на денот, секој ден затоа што насмеаното лице на Мабел веќе живее во моето срце. Јас многу ги сакам нејзините приказни, особено личните, и исто така ги сакам и нејзините учења што ни даваат повеќе знаење и алатки. Сеште многу малку знам за овој метод и знам дека ако можам да научам повеќе, тоа сигурно ќе ми помогне во секој дел од мојот живот. Благодарам и Те сакам.

  - Ана Шомбател, Унгарија

US $ 30
Купите Сега
  Related Products
 • Audio

  40 Days and 40 Nights: Change your Habits, Change your Destiny

  US $ 40

  Join Mabel for 40 days and 40 nights of inspiration and fun as you discover more of who you truly are

  More Details
 • Audio

  Global Experiential Summit

  US $ 84

  Imagine creating wealth, love, and happiness beyond your wildest dreams!

  More Details
 • Audio

  Renew U from the comfort of your home! Bilingual Event

  US $ 27

  Don Miguel Ruiz and other global-renowned, transformational speakers help you uncover the secrets of your true potential


  More Details
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View
YOU
HAVE
0 IN YOUR CART
Grid View List View Change View